Počítadlo

Dnes ráno mezi osmou a devátou hodinou dosáhl počet zobrazení stránek mého blogu 100.000 !

Počítadlo systému bloguje počítá zobrazení každé jednotlivé stránky. To je hodnota přesahující jednostotisíc vlevo ve sloupečku.

Koho zajímají statistiky a podobně, může si rozkliknout počítadlo top list také vlevo ve sloupečku. Tam se počítá zvlášť počet unikátních IP adres přijdoucích na mé stránky (hodnota kolem 40.000) a dále se počítá počet těchto unikátních IP adres za týden, aktuální den a momentálně on-line.

Podle Top listu navštíví denně můj blog přes sto unikátních IP adres.

Děkuji všem za přízeň a těším se na vaše otázky v komentářích.

Technik

Příspěvek byl publikován v rubrice 09. Technika a jeho autorem je technik. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Počítadlo

  1. Ještě dotaz ohledně IPY.
    Jakou jste použil tu IPU – zrovna se chystáme na hrubou stavbu se suterénem a váháme, co použít. Je tam střední radon a je to na kopečku.
    Nevím, přesně jaká by byla nejlepší. Tak prosím o radu.
    Díky

  2. POMOCPo cca jednom roce se umně projevila závada. Nejsem schopen natopit Akunádrž. Bližší popis problému: Kotel ATMOS 30, systém s nuceným oběhem ( čerpadlo Grundfos 24 – 40 ), aku nádrž 3000 litrů, dvojbodové zapojení, laddomat a třícestný ventil.
    Před závadou: Zatopil jsem v poledne, na nádrži uprostřed 50 C°, ve 20 hod jsem jkončil s topením a na nádrži 80 C°. To mně stačilo druhý den na 8 hodin topení, potom jsem zatápěl. Při topení a nahřívání nádrže šlo do radiátorového okruhu 60 C°.
    Teď: Topím , do radiátorového systému jde vše v pohodě, ale do nádrže šla teplá voda maximálně spodem ze spátečky. Již několikrát jsem mněl celý laddomat rozebraný a nic.
    Tento problém nastal, když na dvě hodiny vyply elektriku a vše šlo na samotíž. Čerpadlo na laddomatu je na 3 a do bytu na 1. Patrona v laddomatu je na 72 C°.
    Prosím tímto o nějaké nápady rady atd. Děkuji

  3. Re: IPANejlepší by byla ta nejlepší! Nejsilnější s vloženou skelnou mřížkou. Už si nevzpomenu na označení. Rula stála tuším 480Kč. Dával jsem 2 vrstvy. Sichr je sichr, pokud by došlo k porušení těsnosti (neřkuli chybné montáži) dost blbě né-li vůbec se to dá spravit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *